Clubkampioenschappen 2019 Atletiek Abcoude

Zaterdag 14 september waren de clubkampioenschappen van Atletiek Abcoude, op de atletiekbaan van AV Feniks in Amsterdam Zuidoost. Voor veel jonge atleten was dit de eerste kennismaking met een atletiekwedstrijd. Het prachtige weer zorgde mede voor een hele mooie middag, vol met topprestaties en met voldoende energie dankzij krentenbollen van Both en de appels en het drinken van Plus Koot Abcoude.

Op het programma stonden: verspringen, 40m horden, vortex werpen en een lange afstand (400 of 600m). Iedereen heeft deed heel goed zijn best, er zijn veel persoonlijke records gesneuveld of natuurlijk de eerste persoonlijke records gezet. Alle kinderen ontvingen een mooie medaille en een diploma.

Clubkampioenen 2019
meisjes mini-pupillen: Fenna Blaauw
jongens mini-pupillen: Fedde Huizinga
meisjes C-pupillen: Lianne Blaauw
jongens C-pupillen: Samuel Hulleman
jongens B-pupillen: Jimme Dijkhof
meisjes A-pupillen: Flore Idzerda
jongens A-pupillen: Jochem Colle