De trainers van Atletiek Abcoude hebben alle 3 veel ervaring in het begeleiden van jonge sporters. Ze weten de techniek dan ook enthousiast over te brengen. En ze hebben een goede klik met kinderen. Wie weet ken je ze al. Want Michiel, Nina en Jessica zijn bekende gezichten in Abcoude en omstreken.

Meer over de trainers

Michiel Hulleman is arts, bewegingswetenschapper en fanatiek hardloper. Hij won bijvoorbeeld in 2017 de eerste Ronde Venen Marathon. En in 2012 werd hij 5e op het NK marathon. Michiel heeft daarnaast vele jaren ervaring als hardlooptrainer bij Running Holland.

Atletiek 1 van de trainers coacht kindNina Mathijssen doet al vanaf jonge leeftijd aan atletiek. Ze is bovendien meervoudig medaillewinnares op het NK atletiek. Ze is onder andere Nederlands Kampioen 3000m indoor geweest in 2009. Ook zij is bewegingswetenschapper. En ze heeft ervaring met het geven van atletiektraining aan kinderen.

Jessica Kroezen is al bijna 20 jaar enthousiast hardloper. Ze heeft aan verschillende wedstrijden mee gedaan inclusief de marathon van Amsterdam in 2011. Tijdens haar jeugd heeft ze jarenlang op hoog niveau voetbal gespeeld. Jessica heeft ook uitgebreide ervaring met kracht en conditie training (o.a. HIIT en CrossFit) en yoga. Verder heeft ze gewerkt als universitair docent en werkt ze op dit moment als freelancer.

Lijkt het je wat? Meld je gauw aan onder Lidmaatschap!

Commissies en bestuur

Bestuur: Michiel Hulleman, Nina Mathijssen, Jessica Kroezen en Jochem Kroezen
Wedstrijdsecretariaat: Michiel Hulleman
Ledenadministratie: Jochem Kroezen
Communicatiecommissie: Marieke Schilling
Sponsorcommissie

Ook actief worden bij Atletiek Abcoude? We kunnen altijd hulp gebruiken! Spreek ons aan bij de training of stuur een mailtje.