De trainers van Atletiek Abcoude hebben alle 3 veel ervaring in het begeleiden van jonge sporters. Ze weten de techniek dan ook enthousiast over te brengen. En ze hebben een goede klik met kinderen. Wie weet ken je ze al. Want Michiel, Nina en Tom zijn bekende gezichten in Abcoude en omstreken.

De trainers

Meer over de trainers

Michiel Hulleman is arts, bewegingswetenschapper en fanatiek hardloper. Hij won bijvoorbeeld in 2017 de eerste Ronde Venen Marathon. En in 2012 werd hij 5e op het NK marathon. Michiel heeft daarnaast vele jaren ervaring als hardlooptrainer bij Running Holland.

Atletiek 1 van de trainers coacht kindNina Mathijssen doet al vanaf jonge leeftijd aan atletiek. Ze is bovendien meervoudig medaillewinnares op het NK atletiek. Ze is onder andere Nederlands Kampioen 3000m indoor geweest in 2009. Ook zij is bewegingswetenschapper. En ze heeft ervaring met het geven van atletiektraining aan kinderen.

Tom Terpstra is golfprofessional in Spaarnwoude. Met zijn opleiding aan de Fontys sporthogeschool heeft hij een sportachtergrond. Daarnaast is hij zeer ervaren in het trainen van sporters. Tom geeft al 12 jaar sporttrainingen aan kinderen en is in het bezit van het certificaat jeugdcoach.

Lijkt het je wat? Meld je gauw aan onder Lidmaatschap!

Commissies

Communicatiecommissie: Marieke Schilling
Sponsorcommissie
Mini-marathoncommissie 
Ook actief worden bij Atletiek Abcoude? We kunnen altijd hulp gebruiken! Spreek ons aan bij de training of stuur een mailtje.