Lidmaatschap

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor atletiek. Stuur ons een e-mail. Zet daarin in ieder geval de volgende gegevens:

  • naam van het kind
  • volledig adres en telefoonnummer
  • geboortedatum
  • kledingmaat voor het eerste shirt
  • naam van ouders/voogden erbij
  • welke training (regulier lidmaatschap, conditietrainingen op zondag of winterlidmaatschap)

Als je je aanmeldt, krijg je ook de nieuwsbrief.

Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust. We bellen of mailen zo snel mogelijk terug.

Hoe werkt het na het aanmelden?

Je kind mag twee proeftrainingen meedoen. Daarna kan het lid worden van Atletiek Abcoude. Het lidmaatschap gaat op dat moment in en loopt automatisch door. Je krijgt bovendien een bericht van ons over de betaling. Het lidmaatschap kost 70 euro per half jaar. Inschrijfkosten zijn eenmalig 25 euro. Voor het winterlidmaatschap gelden andere tarieven en regels. Heb je vragen? Mail onze penningmeester even.

Clubkleding

Bij wedstrijden doen we natuurlijk in de clubkleding mee. Je kunt de clubkleding bestellen bij Intersport Theo Tol. En je krijgt bij de eerste inschrijving een blauw clubshirt cadeau. Zorg je zelf voor goede sportschoenen en een zwarte korte of lange broek? En voor makkelijk zittende sportkleding voor tijdens de trainingen?

Waar en wanneer

We trainen iedere vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur en van 16:45 tot 17:45. Je kunt ons meestal vinden bij de voetbalvelden aan de Hollandse Kade. En af en toe bij de atletiekbaan van AV Feniks of bij de Hoge Dijk. Op zondagochtend om 10 uur zijn de conditietrainingen voor de C-pupillen en ouder. Kijk bij trainingslocaties voor het schema.

Ziekte of afmelden

Graag horen we ruim minimaal 24u van tevoren via app/mail of uw kind niet aanwezig is bij de training, vanwege de voorbereidingen.

Bij extreme weersomstandigheden gaat de training niet door. Dit laten we zo snel mogelijk weten.

Opzeggen

Opzeggen kan alleen schriftelijk. Dit kan ieder half jaar voor 1 december en voor 1 juni.