Mini-marathon parcours en tijden

De mini-marathon en de Ronde Venen Marathon komen steeds dichterbij. De hoogste tijd dus voor wat meer informatie over de loop.

Inschrijving kan nog tot en met donderdag 14 november. Wil je je daarna nog aanmelden? Dat kan gelukkig nog op zaterdag de 16e tussen 10:00 en 13:00 uur bij Electroworld Bunschoten in de Hoogstraat of op zondag tussen 8:30 en 9:30 uur in de oude Plus/Abcoude Proof, Hoogstraat 12.

Startnummers ophalen en start

Op zaterdag 16 november kun je je startnummer ophalen tussen 10:00 en 13:00 uur bij Electroworld Bunschoten in de Hoogstraat. Je krijgt een startnummer en 4 veiligheidsspeltjes. Maak voor de start van de wedstrijd je startnummer met de speltjes vast op je shirt (op je buik/borst). Op je startnummer staat ook een gekleurde stip. De kleur van de stip geeft aan wanneer je moet starten. De starttijden zijn:

  • 10.10 uur 10 t/m 12 jaar 2 ronden (rode stip)
  • 10.20 uur 8-9 jaar 2 ronden (groene stip)
  • 10.30 uur 6-7 jaar 1 ronde (gele stip)
  • 10.40 uur t/m 5 jaar 1 ronde (blauwe stip)

Na de loop krijgt iedereen een medaille. Daarnaast zijn er prijzen voor de nummers 1-2-3 per categorie (voor zowel jongens als meisjes). De prijsuitreiking is na de start van de 10km (rond 11 uur). Heel veel plezier alvast!

Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog. Kijk snel bij mini-marathon op deze website.

Parcours

De start en finish is bij de Eendracht. We lopen een rondje door het dorp. Na de start is het linksaf de Molenweg in, door de Willem van Abcoudelaan, ’t Marktveld op en weer linksaf de Hoogstraat in. We eindigen met een klein stukje Molenweg en de finish op het terrein van de Eendracht. De kinderen vanaf 8 jaar lopen 2 ronden, de jongere kinderen lopen 1 ronde.