Competitie Amstelveen

We mogen weer! Op zaterdag 3 juli organiseert av Startbaan in Amstelveen een eerste competitiewedstrijd voor pupillen (geboren van 2017 tot en met 2010). Het is de eerste wedstrijd in 2 jaar!

Bij een competitiewedstrijd voor pupillen doet iedereen een meerkamp (4 onderdelen). Een spring-, sprint-, werponderdeel en een langere afstand. Alle kinderen zijn ingedeeld per geboortejaar. De wedstrijd begint om 11 uur. Een tijdschema is verder nog niet bekend, zodra dat er is, laten we het weten.

Het leuke aan een wedstrijd bij av Startbaan is dat ook de allerkleinsten mee mogen doen. Ze hebben een aparte categorie voor de kinderen geboren in 2015-2016-2017 (de ienieminies). Deze kinderen doen ook 4 onderdelen en de organisatie zorgt dat het niet te lang duurt voor deze kinderen.

Doe jij ook mee? Meld je snel bij ons aan!

Juichende kinderen van Atletiek Abcoude