Samenwerking met Plus Koot versterkt

Plus Koot en Atletiek Abcoude zijn een sponsorovereenkomst aangegaan. Hierdoor zal het logo van Plus Koot tot tenminste eind 2025 op de shirts van de atleten prijken.

Atletiek Abcoude is in 2018 opgericht en telt inmiddels meer dan 60 jonge leden verspreid over verschillende leeftijdsgroepen van 4 tot 13 jaar. Er wordt elke vrijdagmiddag getraind bij de Hollandse Kade en voor de oudere kinderen ook op zondagochtend op wisselende locaties (zoals de atletiekbaan in Amsterdam Zuidoost, de baan van de Baambrugse ijsclub en de Hoge Dijk).

Nina Mathijssen (oprichter Atletiek Abcoude): “Kort na de oprichting van Atletiek Abcoude was Plus Koot al bereid ons te sponsoren. Heel fijn dat ze, nu we flink gegroeid zijn ten opzichte van de start in 2018, een overeenkomst voor langere tijd met ons willen aangaan.” 

Sander Koot (directeur Plus Koot): “Goed eten, maar vooral ook goed bewegen met plezier vinden wij erg belangrijk en stimuleren wij graag. Het enthousiasme van de oprichters en vrijwilligers sluit hier goed bij aan. Uit de snelle groei van de vereniging blijkt ook dat de behoefte aan een atletiekclub in Abcoude groot is. Wij zijn trots op deze samenwerking!”